inhandlad

Nu är den nya inhandlad. Den gamla får stanna ett tag, vill ju inte riktigt skiljas åt. Det blir grönt och silver ihop på parkeringen nu. Passar fint.
Imorgon är det dags att börja förmiddag...buhu..hatar att gå upp så tididgt...ska även på middag med nattpatrullsgänget...det ska bli trevligt...va ett tag sen nu..

full fart

himmel vad mycket man ska hinna med de här 4 dagarna man är ledig...känns mycket på pappret men nu försvinner de fort...har iaf hunnit köpa present till saras födelsedag..:-)..städat lägenheten o träffat lite folk..imorgon kommer lasse o stannar till på torsdag...ska bli kul var längesen man såg honom nu!

har både hittat gult o svart som är intressant..men vafan alla är ju nånstans i norrland..en i sundsvall o en i gällivare...help!!

varit jättekul på jobbet..saknar det nästan..hoppas på o få lära mig något nytt snart...inte bara sax tre...

gjorde ett nytt inköp idag...fy på mig!!...en svart DKNY klocka i metall...ursnygg..ajja man lever en gång så bäst o göra det nu!!
kram på er

på väg nu

nu så händer det saker. .bilen har åkt iväg till norrköping på riktning och ska troligtvis komma hem till mig igen i helt skick nångång i mitten av mars...så då blir det bara o putsa upp honom och fixa det sista som är trasigt typ bakrutetorkaren...
Har hittat en ny bil som jag gillar, måste bara veta vart den står....i annonsen står bara uppe..kan ju vara vartsomhelst norr om sthlm..hmmm

nya jobbet är jättekul..sitter o klipper plåt eller rullar igenom KF...det är jag o sax tre som hänger...hihi...får se om jag får lära mig något mer...snart är jag iaf långledig i fyra dagar..lasse skulle komma på besök, var ett bra tag sen han var här...måste vara 2005 som han var här sist....massa nytt har ju hänt sen dess...båda lägenheten o kissen är ju nya...

annars rullar livet på som vanligt, minus att jag inte är ute lika mycket längre, svårt både pga ingen bil o så skiftjobbet....men är faktiskt skönt..så jädra mycket skitsnack ute...o så vet man ju vilka som betyder något här i livet...ni kan verkligen känna er träffade...ni är bäst bara så ni vet!!

over and out, nu blir det disken..:-(

sista dagen

idag är sista natten på patrullen..känns tråkigt  men kommer ju jobba extra där och jag kommer väl tillbaka i augusti om jag inte får förlängt...men man ska ju inte ta ut något i förskott, lika bra att vara beredd på att man får gå tillbaka patrullen... inte för att det är något negativt... trivs ju jättebra där.

annars har jag fortfarande inte hört något om bilen, men den står där och ser ledsen ut, blev inget med den gula..hann säljas innan man kunde åka och titta på den..suck!!..

har passat på o köpa en ny tv, blev en 40" lcd...det svåra blev o köra hem den..men vi lyckades dock fick mamma åka hem i bagaget...hihi

hejs!

ARG!!

vissa personer ska nog tänka över ett o annat!!..sluta ljuga och lär dig att kunna hantera sanningen...den kommer ändå komma att bita dig i arslet...
tack för att man slipper detta våp sen, ska bara lösa vissa saker sen blir det end of story!!
kanske borde tänka att det är inte bara dig det handlar om...det är inte bara jag jag jag jag jag hela tiden...det är inte så jädra synd om dig...finns många människor som mår dåligt, har det hemskt och knappt överlever...tänk på det istället...vi lever i en skyddad värld och en bucklad framskärm är inget häftig, inget folk ens behöver tycka synd om...klart man kan få ont och det är tråkigt..men hitta på saker och förvränga sanningen så det passar en själv bäst o alla ska tycka synd om en är inte okej!!..
är inte så lite trött på det här nu...ännu bättre är att bilder på bilen nu ligger ute...som inte jag har gett tillåtelse till...

det är mest synd om dig, som tar till en lätt krock som en ursäkt att betee sig hur som helst och för att kunna få "vänner"...ha ha gonna bite U in your ass!!


Nytt

Sådär nu är det dags för nya tag. Har fått erbjudande om nytt jobb på ssab som jag tänker tacka ja till. Det är en chans till att kunna få ett fast jobb om inte annars iaf bättre lön ett tag. Kan behövas då krocken med uwhen inte blir billig, redan uppe i 13´000 så. tur med snäll mamma som hjälper en med hyrbil..

hittat en ny bil som man är intresserad av..säger bara gult är inte fult...hihi

sorg

i lördags hände det som inte ska hända, bilen brakade in i en lyktstolpe. nu vet jag inte ens om jag får tillbaka den eller om den går till skrot. mitt försäkringsbolag har som policy att inte sälja några bilar de har löst in även fast de går att laga...

ont fick man oxså, mindre kul..även min passagerare fick ont...mindre bra...
bärgare fick hämta uwhen o nu står han slokörad på audi..känns sorgligt..nog för att den skulle säljas men hade inte tänkt att det skulle gå så här...nu blir det sjukgymnastik för mig nästa vecka...kul kul!
kommer inte till jobbet heller, utan måste ta hyrbil...suck...kommer bli svindyrt det här..

annars är allt som vanligt..fått ett litet vik på nattpatrullen, får se om det blir mer...

image5
Lovely Uwhen

RSS 2.0